THE GREATEST GUIDE TO عوارض کبد چرب

The Greatest Guide To عوارض کبد چرب

The Greatest Guide To عوارض کبد چرب

Blog Article

داشتن مقدار کمی چربی در کبد طبیعی است اما اگر مقدار زیادی چربی در کبد رسوب کند، می‌تواند به‌عنوان یک مشکل جدی برای سلامتی کبد محسوب شود. کبد چرب گرید ۱، اولین مرحله بیماری با حداقل علائم و حداکثر پیش آگاهی است. بیماری کبد چرب دو نوع است؛ الکلی و غیرالکلی.

اخبار بازار و کسب و کار ایده ای کاربردی و مدرن برای نمای های داخلی معرفی کارخانه تولید هارد باکس صنعتی بزرگ تاثیر پارتیشن اداری در دکوراسیون اداری هزینه‌های جشن عروسی شامل چه مواردی است؟ ۵ سرگرمی و ایده جذاب برای استقبال خانوادگی از نوروز عبور پرتفوی بیمه ملت از ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان

عوامل مختلفی مانند چاقی، عدم تحرک، مصرف زیاد چربی و کربوهیدرات، مصرف طولانی مدت برخی داروها یا اوردوز و ابتلا به سندرم متابولیک دیابت می‌توانند ریسک ابتلا به کبد چرب غیر الکلی را افزایش دهند.

در کبد چرب درجه ۳، ممکن است بیمار به ناگهان بیهوش شود یا به وضعیت کما برود! همچنین ممکن است در بیماران مبتلا به کبد چرب درجه ۳ نیاز به انجام دیالیز باشد.

الکل: الکل شایع‌ترین علت بیماری کبد چرب است. الکل بر کبد تأثیر می‌گذارد، در بیماری کبد چرب و سایر بیماری‌های کبدی مانند سیروز نقش دارد.

قهوه: در مطالعات انجام شده روی افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی، افرادی که دو یا چند فنجان قهوه در روز می‌نوشیدند، نسبت به افرادی که قهوه مصرف نمی‌کردند، آسیب کبدی کمتری داشتند.

زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند

سیروز کبدی: به تدریج و در طول سال‌ها اتفاق می‌افتد و شدیدترین مرحله است و کبد کوچک شده و به نظر زخم می‌رسد.

ضمن آن که به‌شدت توصیه می‌شود به هیچ عنوان سراغ رژیم‌های لاغری سخت‌گیرانه و افراطی نروید؛ زیرا چنین رژیم‌هایی می‌توانند عامل ابتلا به کبد کبد چرب گرید 3 طب سنتی چرب باشند.

شکر: به افزایش سطح قند خون کمک می‌کنند و می‌توانند باعث افزایش چربی در کبد شوند. تولیدکنندگان اغلب به آب نبات، بستنی و نوشیدنی‌های شیرین مانند نوشابه و آب میوه شکر اضافه می‌کنند.

یکی از گروه‌هایی که بیشتر در معرض ابتلا به کبد چرب هستند، افراد مبتلا به سندروم متابولیک است. شرایط این بیماری به گونه‌ای که زمینه‌های لازم برای بروز کبد چرب را مهیا می‌کند.

افراد مبتلا به دیابت باید رژیم غذایی خود را با مشورت پزشک برنامه‌ریزی کنند تا از افزایش سطح قند خون آن‌ها جلوگیری شود.

نکته: اگر تحت درمان هستید، قبل از مصرف این دارو با پزشک مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد.

سیر برای پاکسازی کبد عالی است. سیر به فعال‌سازی آنزیم‌هایی که کبد را از سموم پاک می‌کنند، کمک می‌کند. همچنین دارای دو ترکیب طبیعی به نام‌های آلیسین و سلنیوم است، که به فرآیند پاکسازی کبد کمک می‌کنند و از کبد در برابر آسیب سموم محافظت می‌کنند، علاوه بر آن، سیر میزان کلسترول و تری گلیسرید را کاهش می‌دهد، که مانند بار سنگینی برای کبد هستند و مانع از عملکرد درست کبد می‌شوند.

Report this page